Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięso z kurczaka podane w formie świderków. Najlepiej smakują podane z frytkami. Polecam.
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 96
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 934
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 320
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 96
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 934
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 320
Składniki
W miseczce łączymy ze sobą wszystkie przyprawy. Mięso myjemy i osuszamy. Następnie kroimy w paski i przekładamy do miski z marynatą i mieszamy dokładnie tak, aby mięso było całe pokryte przyprawami. Odstawiamy do lodówki na minimum 30 min. Przed grillowaniem mięso nakłuwamy na patyczki do szaszłyków w kształt spiralki. Grillujemy z każdej strony.