Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięso z kurczaka podane w formie świderków. Najlepiej smakują podane z frytkami. Polecam.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414469
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2316
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414469
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2316
Składniki
W miseczce łączymy ze sobą wszystkie przyprawy. Mięso myjemy i osuszamy. Następnie kroimy w paski i przekładamy do miski z marynatą i mieszamy dokładnie tak, aby mięso było całe pokryte przyprawami. Odstawiamy do lodówki na minimum 30 min. Przed grillowaniem mięso nakłuwamy na patyczki do szaszłyków w kształt spiralki. Grillujemy z każdej strony.