Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięso z kurczaka podane w formie świderków. Najlepiej smakują podane z frytkami. Polecam.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 107
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 716
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 31
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 383
Polecam.
Odsłon: 439
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 107
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 716
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 31
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 383
Polecam.
Odsłon: 439
Składniki
W miseczce łączymy ze sobą wszystkie przyprawy. Mięso myjemy i osuszamy. Następnie kroimy w paski i przekładamy do miski z marynatą i mieszamy dokładnie tak, aby mięso było całe pokryte przyprawami. Odstawiamy do lodówki na minimum 30 min. Przed grillowaniem mięso nakłuwamy na patyczki do szaszłyków w kształt spiralki. Grillujemy z każdej strony.