Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne danie na przekąskę.
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 68
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 690
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 99
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 108
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 68
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 690
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 99
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 108
Składniki
Wykonanie: Ogórki obrać, pokroić w grube plastry, posypać solą i pieprzem, następnie obtaczać w mące usmażyć z obu stron na maśle. Całość położyć na patelni, podlać rosołem, dodać pokrojone pomidory , śmietanę i dusić do miękkości. Po ugotowaniu posypać szczypiorkiem.