Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiejska Bruschetta.
Smalec gęsi jest bardzo delikatnym i bardzo zdrowym tłuszczem. Jest to tłuszc...
Odsłon: 21896
Kanapki ze smalcem z cebulą i konserwowym ogórkiem.
Odsłon: 1355
Deser który możecie zjeść w całości, razem z "miseczką"? Proszę bardzo! :) Ta...
Odsłon: 136
Szybkie i proste babeczki cynamonowe bez użycia miksera gotowe w kilka minut .
Odsłon: 751
Deser który możecie zjeść w całości, razem z "miseczką"? Proszę bardzo! :) Ta...
Odsłon: 136
Szybkie i proste babeczki cynamonowe bez użycia miksera gotowe w kilka minut .
Odsłon: 751
Składniki
Bardzo szybka i prosta przekąska. Kiełbasę wiejską kroimy na talarki ok. 1 cm szerokości. Cebulę kroimy w pół talarki. Rozgrzewamy olej na patelni i podsmażamy kiełbasę z obu stron. Odkładamy na bok, a do pozostałego po smażeniu tłuszczu wkładamy cebulę i doprawiamy solą, pieprzem i papryką ostrą ( oczywiście wszystkie przyprawy wg upodobań smakowych). Mieszamy i dusimy aż cebula będzie miękka i zarumieniona. Wiejski chleb kroimy w skośne kromki polewamy delikatnie oliwą z oliwek, kładziemy kiełbasę i na wierzch cebulę. Na sam koniec kładziemy pokrojonego wzdłuż ogórka konserwowego.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka z pieczarkami
Przekąski
Drożdżowe racuchy z mascarpone
Przekąski
Pieczarki nadziewane fasolką szparagową z jajkiem
Przekąski
Szwedzki tort kanapkowy
Jajka z pieczarkami
Jajka z pieczarkami to moje ulubione jajka faszerowane. Przygotowuję je na św...
Odsłon: 41
Drożdżowe racuchy z mascarpone
Propozycja dla tych wszystkich, którzy za racuchami przepadają. poleam!
Odsłon: 51