Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
* saffron * boiled water * 2 cloves garlic * 1/2 small onion * 3 cups cooked rice * 3 tablespoons butter * salt
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 58
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 214
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 81
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 419
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 58
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 214
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 81
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 419
Składniki
Szafran namoczyć z gorącej wodzie na 4 minuty. Na patelni rozgrzać masło podsmażycie cebule, dodać czosnek. Smażyć na bardzo małym ogniu. Następie dodać do tego ugotowany ryż oraz szafran. Posolić.