Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
* saffron * boiled water * 2 cloves garlic * 1/2 small onion * 3 cups cooked rice * 3 tablespoons butter * salt
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8460
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1232
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4628
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 678
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8460
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1232
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4628
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 678
Składniki
Szafran namoczyć z gorącej wodzie na 4 minuty. Na patelni rozgrzać masło podsmażycie cebule, dodać czosnek. Smażyć na bardzo małym ogniu. Następie dodać do tego ugotowany ryż oraz szafran. Posolić.