Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
* saffron * boiled water * 2 cloves garlic * 1/2 small onion * 3 cups cooked rice * 3 tablespoons butter * salt
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 792
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1633
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6150
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8951
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 792
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1633
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6150
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8951
Składniki
Szafran namoczyć z gorącej wodzie na 4 minuty. Na patelni rozgrzać masło podsmażycie cebule, dodać czosnek. Smażyć na bardzo małym ogniu. Następie dodać do tego ugotowany ryż oraz szafran. Posolić.