Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska do grilla
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 153
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3864
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 286
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 540
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 153
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3864
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 286
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 540
Składniki
1.Cukinię umyj i obieraczką do warzyw pokrój na cienkie plastry. Przypraw solą i pieprzem. 2 Następnie roztrzep jajka z przyprawami wg uznania i obtaczaj najpierw w jajku później w bułce tartej. 3.Rozgrzej olej na patelni i z każdej strony obsmażaj cukinię. Usmażoną cukinie osączyć na papierze kuchennym z nadmiaru tłuszczu. Sos czosnkowy : 1. Do majonezu i jogurtu dodaj przeciśniętym przez praskę czosnek. 2 Następnie dopraw solą i pieprzem Wymieszaj.
Pokrój pomidory w cząstki.. Następnie plastry opiekanej cukini posmaruj sosem czosnkowym i ułóż pomidor. Zwiń w rulon i nakłuj po kilka na patyczek od szaszłyków.Ozdób koperkiem. I gotowe..