Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska do grilla
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Składniki
1.Cukinię umyj i obieraczką do warzyw pokrój na cienkie plastry. Przypraw solą i pieprzem. 2 Następnie roztrzep jajka z przyprawami wg uznania i obtaczaj najpierw w jajku później w bułce tartej. 3.Rozgrzej olej na patelni i z każdej strony obsmażaj cukinię. Usmażoną cukinie osączyć na papierze kuchennym z nadmiaru tłuszczu. Sos czosnkowy : 1. Do majonezu i jogurtu dodaj przeciśniętym przez praskę czosnek. 2 Następnie dopraw solą i pieprzem Wymieszaj.
Pokrój pomidory w cząstki.. Następnie plastry opiekanej cukini posmaruj sosem czosnkowym i ułóż pomidor. Zwiń w rulon i nakłuj po kilka na patyczek od szaszłyków.Ozdób koperkiem. I gotowe..