Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita przekąska ziemniaczano - bekonowa. Nie wymaga dużego wysiłku ani umiejętności. Prosta w przygotowaniu urozmaici letnie spotkania przy grillu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2309
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4398
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1333
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 317
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2309
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4398
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1333
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 317
Składniki
Ziemniaki dobrze umyć, ugotować w osolonej wodzie, po ostudzeniu obrać. Każdy ziemniak owinąć w plaster boczku, pomidorki przekroić na pół.
Ziemniaki i pomidory nadziewać na szpadki, przetykając listkami szałwii, oprószyć pieprzem.Szaszłyki smażyć na patelni lub upiec na grillu. Podawać z sosami majonezowymi lub jogurtowymi.