Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita przekąska ziemniaczano - bekonowa. Nie wymaga dużego wysiłku ani umiejętności. Prosta w przygotowaniu urozmaici letnie spotkania przy grillu.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1308
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 44
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1299
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 235
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1308
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 44
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1299
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 235
Składniki
Ziemniaki dobrze umyć, ugotować w osolonej wodzie, po ostudzeniu obrać. Każdy ziemniak owinąć w plaster boczku, pomidorki przekroić na pół.
Ziemniaki i pomidory nadziewać na szpadki, przetykając listkami szałwii, oprószyć pieprzem.Szaszłyki smażyć na patelni lub upiec na grillu. Podawać z sosami majonezowymi lub jogurtowymi.