Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega prosty i mega szybki przepis na swietną przegryzkę w ciagu dnia jak i na imprezę. Polecam przepis .
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 77
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1156
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 448
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15444
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 77
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1156
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 448
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15444
Składniki
Szparagi dokładnie myjemy i pozbywamy się zdrewniałych końcówek. Szparagi oprószamy delikatnie solą i pieprzem.
Ciasto francuskie kroimy na paski około 1 cm. Następnie owijamy szparagi po sam czubek. Jajko rozkłócamy i smarujemy zawijaski. Posypujemy delikatnie słodką papryką.
Wykładamy na natłuszczoną blaszkę. Pieczemy 15-20 minut w 200 stopniach. Podajemy z ulubionym sosem. Smacznego ;)