Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega prosty i mega szybki przepis na swietną przegryzkę w ciagu dnia jak i na imprezę. Polecam przepis .
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2441
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3534
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28446
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2441
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3534
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28446
Składniki
Szparagi dokładnie myjemy i pozbywamy się zdrewniałych końcówek. Szparagi oprószamy delikatnie solą i pieprzem.
Ciasto francuskie kroimy na paski około 1 cm. Następnie owijamy szparagi po sam czubek. Jajko rozkłócamy i smarujemy zawijaski. Posypujemy delikatnie słodką papryką.
Wykładamy na natłuszczoną blaszkę. Pieczemy 15-20 minut w 200 stopniach. Podajemy z ulubionym sosem. Smacznego ;)