Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone, owinięte boczkiem szparagi stanowią super przekąskę na imprezkę.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38756
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 401
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 165
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9250
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38756
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 401
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 165
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9250
Składniki
Przygotowujemy sos Do miseczki dajemy: łyżkę miodu, łyżkę majonezu, łyżkę śmietany, 2 łyżeczki chrzanu, szczyptę gałki muszkatołowej i mieszamy.
Odcinamy lub odłamujemy twarde końcówki od szparagów. Bierzemy tyle plastrów boczku ile mamy szparagów. Każdy plaster posypujemy papryką i smarujemy przecierem pomidorowym. Następnie owijamy szparagi boczkiem. Na patelni rozgrzewamy 3 łyżki oleju . Zawijańce układamy na patelni i smażymy z dwóch stron do momentu, aż boczek będzie gotowy.