Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagowe co nieco.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5709
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8916
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7993
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5494
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5709
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8916
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7993
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5494
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, podzielić na połówki. Sos: To jest bardzo proste ponieważ wystarczy wymieszać musztardę z majonezem i gotowe. Szparagi umyć, obciąć zdrewniałe końcówki, dolną część obrać obieraczką do jarzyn. Zagotować wodę z dodatkiem soli i cukru. Do wrzątku włożyć szparagi, oczywiście tak, aby czubki wystawały z wody. Gotować 10 minut. W tym czasie obrać marchew, pokroić w plasterki, ułożyć na półmisku. Ugotowane szparagi odcedzić, wyłożyć na półmisek z marchewką. Przybrać połówkami jajka, polać sosem.
Smacznego.