Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagowe co nieco.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 538
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 765
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 538
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 765
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, podzielić na połówki. Sos: To jest bardzo proste ponieważ wystarczy wymieszać musztardę z majonezem i gotowe. Szparagi umyć, obciąć zdrewniałe końcówki, dolną część obrać obieraczką do jarzyn. Zagotować wodę z dodatkiem soli i cukru. Do wrzątku włożyć szparagi, oczywiście tak, aby czubki wystawały z wody. Gotować 10 minut. W tym czasie obrać marchew, pokroić w plasterki, ułożyć na półmisku. Ugotowane szparagi odcedzić, wyłożyć na półmisek z marchewką. Przybrać połówkami jajka, polać sosem.
Smacznego.