Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagowe co nieco.
 
         
         
         
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54226
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 555
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5609
 
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54226
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 555
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5609
 
         
         
                Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, podzielić na połówki. Sos: To jest bardzo proste ponieważ wystarczy wymieszać musztardę z majonezem i gotowe. Szparagi umyć, obciąć zdrewniałe końcówki, dolną część obrać obieraczką do jarzyn. Zagotować wodę z dodatkiem soli i cukru. Do wrzątku włożyć szparagi, oczywiście tak, aby czubki wystawały z wody. Gotować 10 minut. W tym czasie obrać marchew, pokroić w plasterki, ułożyć na półmisku. Ugotowane szparagi odcedzić, wyłożyć na półmisek z marchewką. Przybrać połówkami jajka, polać sosem.
Smacznego.