Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka ,chrupiąca przekąska:)
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Składniki
Rozwinąć ciasto francuskie. Na wierzch ułożyć plasterki szynki,pokrojone pomidory.
W szparagach odciąć twarde końcówki. Ułożyć je na szynce i pomidorach. Wierzch przykryć plastrami sera żółtego.
Całość zwinąć w roladę,pokroić ze skosa na 1,5cm części. Roladki ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce i posmarować roztrzepanym jajkiem. Dać do nagrzanego piekarnika. Piec do złotego koloru w 200st.
Smacznego życzę!