Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chcesz być silny i zdrowy? jedz szpinak na różne sposoby:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Cebulę i czosnek drobno posiekać. Stopić masło, zeszklić na nim cebulę i czosnek.
Szpinak umyć, wypłukać, oderwać listki i kilkakrotnie przepłukać je wodą.
Do cebuli i czosnku dorzucić odsączone liście szpinaku. Dodać bazylię, sól i pieprz, wymieszać. Dusić pod przykryciem 5 - 6 minut.
Dokładnie wymieszać jajka z koperkiem i szczyptą soli. Wlać do szpinaku, dusić na małym ogniu, aż jajka się zetną.
Posypać natką. Podawać z kluskami lub pyzami.