Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada ze szpinakiem to bardzo fajna, prosta przekąska sprawdzająca się na różnych imprezach okolicznościowych. Polecam
folia spożywcza, nóż, miseczka, blender, mikser, miska, blaszka, papier do pieczenia,
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1015
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8746
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3137
Polecam.
Odsłon: 1942
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1015
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8746
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3137
Polecam.
Odsłon: 1942
Składniki
Przepis na ciasto szpinakowe oto link; https://smaker.pl/przepisy-przekaski/przepis-ciasto-szpinakowe-na-rolade-z-lososiem,2016309,bozena1960.html Roladę po wystudzeniu rozwinąć, posmarować serkiem śmietankowym doprawionym solą i pieprzem do wyraźniejszego smaku, na serku ułożyć wędzonego łososia, ponownie zwinąć w roladę, owinąć folią spożywczą i włożyć do lodówki na kilka godzin. Po schłodzeniu pokroić w grubsze plastry. Smacznego
Rolada gotowa do podania.;)