Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała i smaczna przekąska.
Pyszne ciasto bez pieczenia z masą krówkową i prażonymi migdałami.
Odsłon: 52
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1073
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 993
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2316
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2370
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1060
Pyszne ciasto bez pieczenia z masą krówkową i prażonymi migdałami.
Odsłon: 52
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1073
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 993
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2316
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2370
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1060
Składniki
Wykonanie: Szpinak oczyścić, odciąć ogonki, pokroić i odłożyć. Cebulę, czosnek posiekać i udusić na maśle. Po czym dodać szpinak, przyprawić do smaku i na wolnym ogniu dusić przez 5 minut. Zdjąć z ognia i połowę masy wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Wyłożyć połową sera, przykryć drugą połową szpinaku i na górę pozostały ser. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 10 minut. Podawać na ciepło jako przystawkę.