Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała i smaczna przekąska.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 323
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5131
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4898
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45129
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 703
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 323
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5131
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4898
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45129
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 703
Składniki
Wykonanie: Szpinak oczyścić, odciąć ogonki, pokroić i odłożyć. Cebulę, czosnek posiekać i udusić na maśle. Po czym dodać szpinak, przyprawić do smaku i na wolnym ogniu dusić przez 5 minut. Zdjąć z ognia i połowę masy wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Wyłożyć połową sera, przykryć drugą połową szpinaku i na górę pozostały ser. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 10 minut. Podawać na ciepło jako przystawkę.