Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała i smaczna przekąska.
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 545
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 641
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5426
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4782
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 993
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8500
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 545
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 641
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5426
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4782
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 993
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8500
Składniki
Wykonanie: Szpinak oczyścić, odciąć ogonki, pokroić i odłożyć. Cebulę, czosnek posiekać i udusić na maśle. Po czym dodać szpinak, przyprawić do smaku i na wolnym ogniu dusić przez 5 minut. Zdjąć z ognia i połowę masy wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Wyłożyć połową sera, przykryć drugą połową szpinaku i na górę pozostały ser. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 10 minut. Podawać na ciepło jako przystawkę.