Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała i smaczna przekąska.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 94
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5597
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2652
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 94
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5597
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2652
Składniki
Wykonanie: Szpinak oczyścić, odciąć ogonki, pokroić i odłożyć. Cebulę, czosnek posiekać i udusić na maśle. Po czym dodać szpinak, przyprawić do smaku i na wolnym ogniu dusić przez 5 minut. Zdjąć z ognia i połowę masy wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Wyłożyć połową sera, przykryć drugą połową szpinaku i na górę pozostały ser. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 10 minut. Podawać na ciepło jako przystawkę.