Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię w czasie dnia zjeść coś lekkiego, a jak jest jeszcze ciepłe, to jest super. I ważna sprawa możemy zrobić taką przekąskę sami małym kosztem, polecam.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 252
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1053
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 58
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 252
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1053
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 58
Składniki
Bułkę kroimy na dogodne kawałki i przekrajamy na połowę, bo połowy będą nam potrzebne.
Ser Camembert kroimy na grubsze plastry i kładziemy po 2 kawałki na połówkę bułki.
Na rozłożony ser kładziemy plastry wędliny, plastry cebuli oraz połówki pomidorków. W tym przypadku używam kuchni mikrofalowej i wstawiam na 2 minuty do zapieczenia całości i rozpuszczenia sera. Najlepiej program grill + micro. Po 2 minutach wyjmujemy i działamy dalej.
Przed podaniem dodajemy ulubiony sos u mnie jest to remolada oraz kilka pomidorków do każdej kanapki na przegryzkę. A teraz to tylko smacznego i smakujemy pyszną przekąskę. Pozdrawiam