Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdarza się Wam wrócić do domu z burczącym brzuchem? Z głodem tak wielkim,że musicie coś od razu zjeść a czas gotowania ziemniaków czy przygotowania jajecznicy trwa wieki? W takich sytuacjach proponuję ekspresową przekąskę - bo sałatką trudno to nazwać:) Można zajadać ją samą lub z pieczywem np. grzankami czy bagietką czosnkową.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7865
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 293
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3095
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 591
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7865
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 293
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3095
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 591
Składniki
Serek wiejski możemy odsączyć z nadmiaru śmietany ale nie jest to konieczne.Tuńczyka odsączamy, rozdrabniamy widelcem i dodajemy do serka wiejskiego. Oliwki i kapary drobno siekamy.Czosnek przeciskamy przez praskę lub drobno siekamy.Wszystkie składniki mieszamy,doprawiamy do smaku solą i pieprzem,ponownie mieszamy. *Do przekąski możemy dodać świeżą paprykę lub pomidorki koktajlowe.