Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska imprezowa z ciasta francuskiego z dodatkiem pesto, pomidorków koktajlowych i żółtego sera. Idealna na różne okazje i przyjęcia świetnie sprawdzi się na ciepłą kolację.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 776
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12600
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 776
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12600
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i pokrój na kwadraty dowolnej wielkości. Każdy posmaruj łyżeczką pesto , pomidorki pokrój na pół, ułóż na pesto. Ser żółty zetrzyj na tarce o grubych oczkach, posyp na wierzchu każdy kwadracik ciasta. Piecz około 15 minut w temperaturze 200 st. Podawaj na ciepło lub zimno.