Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska imprezowa z ciasta francuskiego z dodatkiem pesto, pomidorków koktajlowych i żółtego sera. Idealna na różne okazje i przyjęcia świetnie sprawdzi się na ciepłą kolację.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12787
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1326
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39495
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12787
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1326
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39495
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i pokrój na kwadraty dowolnej wielkości. Każdy posmaruj łyżeczką pesto , pomidorki pokrój na pół, ułóż na pesto. Ser żółty zetrzyj na tarce o grubych oczkach, posyp na wierzchu każdy kwadracik ciasta. Piecz około 15 minut w temperaturze 200 st. Podawaj na ciepło lub zimno.