Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska imprezowa z ciasta francuskiego z dodatkiem pesto, pomidorków koktajlowych i żółtego sera. Idealna na różne okazje i przyjęcia świetnie sprawdzi się na ciepłą kolację.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 454
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16672
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 347
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 454
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16672
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 347
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i pokrój na kwadraty dowolnej wielkości. Każdy posmaruj łyżeczką pesto , pomidorki pokrój na pół, ułóż na pesto. Ser żółty zetrzyj na tarce o grubych oczkach, posyp na wierzchu każdy kwadracik ciasta. Piecz około 15 minut w temperaturze 200 st. Podawaj na ciepło lub zimno.