Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska imprezowa z ciasta francuskiego z dodatkiem pesto, pomidorków koktajlowych i żółtego sera. Idealna na różne okazje i przyjęcia świetnie sprawdzi się na ciepłą kolację.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i pokrój na kwadraty dowolnej wielkości. Każdy posmaruj łyżeczką pesto , pomidorki pokrój na pół, ułóż na pesto. Ser żółty zetrzyj na tarce o grubych oczkach, posyp na wierzchu każdy kwadracik ciasta. Piecz około 15 minut w temperaturze 200 st. Podawaj na ciepło lub zimno.