Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze warto mieć pod ręką gotowe ciasto francuskie. Takie awaryjne przekąski wychodzą bardzo smacznie.
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17337
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6666
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17337
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6666
 
         
         
                Składniki
Ciasto rozwijamy , wycinamy koła. Każdy kawałek ciasta smarujemy ketchupem ,posypujemy posiekaną cebulą i pokrojonym w małą kostkę boczkiem. Na wierzch kładziemy pokrojoną mozzarellę. Przekąski wykładamy na posmarowanej tłuszczem blaszce i zapiekamy 20 min w temperaturze 200°C.