Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze warto mieć pod ręką gotowe ciasto francuskie. Takie awaryjne przekąski wychodzą bardzo smacznie.
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1460
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 125
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 317
Polecam.
Odsłon: 1014
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1460
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 125
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 317
Polecam.
Odsłon: 1014
Składniki
Ciasto rozwijamy , wycinamy koła. Każdy kawałek ciasta smarujemy ketchupem ,posypujemy posiekaną cebulą i pokrojonym w małą kostkę boczkiem. Na wierzch kładziemy pokrojoną mozzarellę. Przekąski wykładamy na posmarowanej tłuszczem blaszce i zapiekamy 20 min w temperaturze 200°C.