Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na każdą okazję z ciasta francuskiego z dodatkiem pomidorków koktajlowych i sera mini mozzarella, posypana ziołami prowansalskimi. Polecam.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Składniki
Ciasto francuskie pokrój za pomocą radełka na kwadraty. Każdy z nich posmaruj roztrzepanym jajkiem. Połóż przekrojonego pomidorka i po kulce mozzarelli, wierzch posyp ziołami prowansalskimi.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 15 minut na złoty kolor.
Przekąskę można podać na ciepło lub na zimno. Polecam.