Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska z ciasta francuskiego z pesto i koncentratem pomidorowym idealna na różne okazje i przyjęcia, sprawdzi się również dla niespodziewanych gości.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i posmaruj pesto i koncentratem pomidorowym. Ciasto potnij na paski około 2cm. Każdy pasek przekreć po 2-3 razy i ułóż na papierze do pieczenia.
Za pomocą pędzelka posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piec około 15 minut w 200 st. Podawaj z ulubionym dipem.