Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska z ciasta francuskiego z pesto i koncentratem pomidorowym idealna na różne okazje i przyjęcia, sprawdzi się również dla niespodziewanych gości.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 776
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12604
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 776
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12604
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i posmaruj pesto i koncentratem pomidorowym. Ciasto potnij na paski około 2cm. Każdy pasek przekreć po 2-3 razy i ułóż na papierze do pieczenia.
Za pomocą pędzelka posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piec około 15 minut w 200 st. Podawaj z ulubionym dipem.