Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam smaczną przekąskę z tortilli szpinakowej. Przekąskę robi się bardzo szybko , prosto i za zazwyczaj ze składników które mamy w lodówce. Taką przekąskę polecam w razie niespodziewanych gości.
folia aluminiowa, nóż, wykałaczki, talerz, miseczka,
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 874
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2744
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3223
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 874
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2744
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3223
Składniki
Szpinakowe placki tortilli rozkładamy, smarujemy serkiem śmietankowym, nakładamy po liściu zielonej sałaty , plasterki szynki, następnie plastry sera żółtego. Musztardę mieszamy z majonezem i smarujemy ser, na ser nakładamy pokrojoną odsączoną paprykę konserwową. Placki zwijamy w rulon, owijamy folią i wkładamy na godzinkę do lodówki. Po wyjęciu rozwijamy i usuwamy folię , a rulony spinamy wykałaczkami i kroimy na kawałki około 2 - 3 cm. Podajemy jako przekąskę.