Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ostre i kokosowe
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8064
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8064
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Składniki
Ugotować makaron. W woku rozgrzać oliwę, wrzucić rozmrożone krewetki, posiekany czosnek i papryczkę, imbir, liść kaffiru, red chili, kolendrę, przesmażyć krótko (2-3 minuty), wlać mleko.
Na sos wrzucić makaron, wymieszać, po minucie serwować.
Smacznego :) 18.02010