Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ostre i kokosowe
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5702
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 91
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 112
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 618
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5702
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 91
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 112
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 618
Składniki
Ugotować makaron. W woku rozgrzać oliwę, wrzucić rozmrożone krewetki, posiekany czosnek i papryczkę, imbir, liść kaffiru, red chili, kolendrę, przesmażyć krótko (2-3 minuty), wlać mleko.
Na sos wrzucić makaron, wymieszać, po minucie serwować.
Smacznego :) 18.02010