Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 248
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 128
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 39
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 248
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 128
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 39
Składniki
z mąki, mleka i jajek zrobic ciasto, osolić, usmażyć naleśniki. pieczarki i cebulę drobno pokroic, usmazyć i posypać majerankiem, dodac sol i pieprz. Poddusić i posypać mąką. dokładnie wymieszać. na środek naleśnika nałożyć dużą łyżkę farszu, zawinąć. naleśnik obtoczyć w bułce tartej - smażyć na głębokim oleju :)