Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedzowna czesc kazdego bufetu, nie tylko sylwestrowego i nie tylko dla milosników hiszpanskiej kuchni. Hiszpanie wiedza jak robic smaczne przekaski. Doskonale tapas z chorizo, surowa szynka, kozim serem suszonymi pomidorami i oliwkami.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2375
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4489
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1510
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2375
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4489
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1510
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Składniki
Podpiec bagietke na chrupiaco i pokroic. Wszystkie kromki posmarowac kozim serkiem smietankowym (ok. polowa z 4 lyzek). Kielbase podsmazyc na patelni bez tluszczu i pokroic na mniejsze kawalki. Oczyscic grzyby i dodac do tluszczu w którym sie smazyla kielbasa. Doprawic grzyby pieprzem i sola. Przekroic na pól mala papryczkei i smazyc przez 1-2 minuty. Pokroic pomidory w paski i rozlozyc na bagietkach.
Kilka kromek udekorowac kielbasa, szynka i papryka, inne grzybami, kielbasa i oliwkami. Dodac liscie bazylii.
Posmarowac plasterki szynki lyzka koziego sera i zwinac w rulonik. Podawac z oliwka i pomidorem.