Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się ją długo, ale smakuje wybornie.
Wykonanie:
Mięso opłukać, osuszyć, natrzeć dokładnie przyprawą i włożyć do lodówki na 24 godziny. Następnie włożyć do siatki i dobrze zacisnąć. Wszystkie składniki na zalewę zagotować, włożyć szynkę i gotować na bardzo wolnym ogniu przez 40 minut. I odstawić ponownie na 24 godziny, po czym mięso wyjąć, zalewę zagotować, włożyć szynkę z powrotem i nadal gotować na bardzo małym ogniu przez 40 minut. Gotową szynkę schłodzić, możemy ją podawać z pieczywem lub na ciepło do obiadu.
Bardzo dobre mięsko jako dodatek do obiadu. Można też wykorzystać jako wędlin...
Odsłon: 17749
Lekka, puszysta i wilgotna Babka majonezowa. Doskonała na każdą okazję i nie...
Odsłon: 5390
Bardzo szybka i smaczna przekąska o smaku pizzy.
Odsłon: 7194
Uwielbiam połączenie szpinaku z pomidorami suszonym. W roladce z kurczaka two...
Odsłon: 198
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 15415
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 655
Bardzo szybka i smaczna przekąska o smaku pizzy.
Odsłon: 7194
Uwielbiam połączenie szpinaku z pomidorami suszonym. W roladce z kurczaka two...
Odsłon: 198
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 15415
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 655
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, natrzeć dokładnie przyprawą i włożyć do lodówki na 24 godziny. Następnie włożyć do siatki i dobrze zacisnąć. Wszystkie składniki na zalewę zagotować, włożyć szynkę i gotować na bardzo wolnym ogniu przez 40 minut. I odstawić ponownie na 24 godziny, po czym mięso wyjąć, zalewę zagotować, włożyć szynkę z powrotem i nadal gotować na bardzo małym ogniu przez 40 minut. Gotową szynkę schłodzić, możemy ją podawać z pieczywem lub na ciepło do obiadu.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1728
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2400