Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i prosta przekąska którą zajadają się jak dorośli tak i dzieciaki. Przekąska która szybko znika na imprezach okolicznościowych i nie tylko. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż, łyżka,
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 571
Sernik Złotopolskich to kremowe ciasto z ciągnącą się warstwą karmelową i orz...
Odsłon: 759
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 571
Sernik Złotopolskich to kremowe ciasto z ciągnącą się warstwą karmelową i orz...
Odsłon: 759
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, rozsmarować po całości ketchup, rozłożyć plastry szynki i sera. Następnie ciasno zwinąć po długości, pokroić w 1,5 cm plastry - ślimaczki . Ułożyć na blasze przecięciem do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około20 minut do ładnego zbrązowienia. Smacznego
Przygotowanie przekąski.
Ułożenie na blasze, przekąska gotowa do pieczenia.
Przekąska gotowa do podania.