Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i prosta przekąska którą zajadają się jak dorośli tak i dzieciaki. Przekąska która szybko znika na imprezach okolicznościowych i nie tylko. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż, łyżka,
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 981
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 542
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 981
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 542
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, rozsmarować po całości ketchup, rozłożyć plastry szynki i sera. Następnie ciasno zwinąć po długości, pokroić w 1,5 cm plastry - ślimaczki . Ułożyć na blasze przecięciem do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około20 minut do ładnego zbrązowienia. Smacznego
Przygotowanie przekąski.
Ułożenie na blasze, przekąska gotowa do pieczenia.
Przekąska gotowa do podania.