Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i prosta przekąska którą zajadają się jak dorośli tak i dzieciaki. Przekąska która szybko znika na imprezach okolicznościowych i nie tylko. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż, łyżka,
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 343
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3790
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 343
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3790
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, rozsmarować po całości ketchup, rozłożyć plastry szynki i sera. Następnie ciasno zwinąć po długości, pokroić w 1,5 cm plastry - ślimaczki . Ułożyć na blasze przecięciem do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około20 minut do ładnego zbrązowienia. Smacznego
Przygotowanie przekąski.
Ułożenie na blasze, przekąska gotowa do pieczenia.
Przekąska gotowa do podania.