Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i prosta przekąska którą zajadają się jak dorośli tak i dzieciaki. Przekąska która szybko znika na imprezach okolicznościowych i nie tylko. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż, łyżka,
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 402
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 2673
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 1879
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 6547
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 402
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 2673
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 1879
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 6547
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, rozsmarować po całości ketchup, rozłożyć plastry szynki i sera. Następnie ciasno zwinąć po długości, pokroić w 1,5 cm plastry - ślimaczki . Ułożyć na blasze przecięciem do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około20 minut do ładnego zbrązowienia. Smacznego
Przygotowanie przekąski.
Ułożenie na blasze, przekąska gotowa do pieczenia.
Przekąska gotowa do podania.