Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i prosta przekąska którą zajadają się jak dorośli tak i dzieciaki. Przekąska która szybko znika na imprezach okolicznościowych i nie tylko. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż, łyżka,
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231664
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4913
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1352
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231664
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4913
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1352
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, rozsmarować po całości ketchup, rozłożyć plastry szynki i sera. Następnie ciasno zwinąć po długości, pokroić w 1,5 cm plastry - ślimaczki . Ułożyć na blasze przecięciem do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około20 minut do ładnego zbrązowienia. Smacznego
Przygotowanie przekąski.
Ułożenie na blasze, przekąska gotowa do pieczenia.
Przekąska gotowa do podania.