Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla zwolenników smaków włoskich, bazylii, czosnku i suszonych pomidorów, będzie to świetna wędlinka.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Szynkę pokroić na grube plastry i rozbić tłuczkiem. Ja miałam 4 duże plastry.
Każdy plaster posmarować olejem, a następnie grubo posypać przyprawami.
Płaty zwinąć i przewiązać sznurkiem. A potem wysmarować olejem .
Roladę zawinąć w folię i w pojemniku do pieczenia wstawić na noc do lodówki aby przeszła smakami i zapachem.
Piec w piekarniku 3 godziny w 150 stopniach. Wyjąć z folii. Polać sosem.
Roladę wstawić do piekarnika aby ją zrumienić. Kilka razy podlać sosem.
Wyjąc szynkę z piekarnika , ostudzić i ... koniecznie przetestować. Jest pyszna. Smacznego!!!