Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pewno kojarzysz przekąskę na zimno podawaną przez wiele lat na polskich stołach, która składa się z sałatki jarzynowej zawiniętej w szynkę konserwową. Dziś przygotowaliśmy nieco inną jej wersję. To serowe nadzienie jest kremowe i pyszne, na pewno przypadnie do gustu twoim gościom.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10117
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2747
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1870
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 721
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3969
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10117
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2747
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1870
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 721
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3969
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, a następnie obierz je i posiekaj drobno. Sery pokrój w małą kostkę. Całość umieść w misce. Dodaj łyżeczkę soku z cytryny, majonez i jogurt. Dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj dokładnie.
Każdy plasterek szynki posmaruj serkiem śmietankowym. Wyłóż farsz i zawiń mocno. Posyp posiekanym szczypiorkiem. Podawaj na zimno.