Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pewno kojarzysz przekąskę na zimno podawaną przez wiele lat na polskich stołach, która składa się z sałatki jarzynowej zawiniętej w szynkę konserwową. Dziś przygotowaliśmy nieco inną jej wersję. To serowe nadzienie jest kremowe i pyszne, na pewno przypadnie do gustu twoim gościom.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1106
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5815
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1133
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1202
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1106
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5815
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1133
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1202
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, a następnie obierz je i posiekaj drobno. Sery pokrój w małą kostkę. Całość umieść w misce. Dodaj łyżeczkę soku z cytryny, majonez i jogurt. Dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj dokładnie.
Każdy plasterek szynki posmaruj serkiem śmietankowym. Wyłóż farsz i zawiń mocno. Posyp posiekanym szczypiorkiem. Podawaj na zimno.