Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka w przygotowaniu. dobra do ryżu bądź na kanapki.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103684
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2010
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5884
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5876
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103684
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2010
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5884
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5876
Składniki
W moim przypadku szynka była wcześniej marynowana w solance. Przełożyć szynkę do wolnowara. Wlać pomidory z puszki. wypłukać puszkę odrobiną wody i dodać do mięsa. doprawić chili i bazylią do smaku. Dodać liście laurowe. Wymieszać.
Wolnowar ustawić na mały ogień na ok. 8 godzin.
Po upływie tego czasu wyjąć szynkę i wyrzucić liście laurowe. Szynkę rozdrobnić widelcem. Przełożyć s powrotem do naczynia i wszystko wymieszać.