Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka w przygotowaniu. dobra do ryżu bądź na kanapki.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24926
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 103
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24926
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 103
Składniki
W moim przypadku szynka była wcześniej marynowana w solance. Przełożyć szynkę do wolnowara. Wlać pomidory z puszki. wypłukać puszkę odrobiną wody i dodać do mięsa. doprawić chili i bazylią do smaku. Dodać liście laurowe. Wymieszać.
Wolnowar ustawić na mały ogień na ok. 8 godzin.
Po upływie tego czasu wyjąć szynkę i wyrzucić liście laurowe. Szynkę rozdrobnić widelcem. Przełożyć s powrotem do naczynia i wszystko wymieszać.