Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka w przygotowaniu. dobra do ryżu bądź na kanapki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7882
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7882
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
W moim przypadku szynka była wcześniej marynowana w solance. Przełożyć szynkę do wolnowara. Wlać pomidory z puszki. wypłukać puszkę odrobiną wody i dodać do mięsa. doprawić chili i bazylią do smaku. Dodać liście laurowe. Wymieszać.
Wolnowar ustawić na mały ogień na ok. 8 godzin.
Po upływie tego czasu wyjąć szynkę i wyrzucić liście laurowe. Szynkę rozdrobnić widelcem. Przełożyć s powrotem do naczynia i wszystko wymieszać.