Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie, polecam ten przepis.
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 7
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 5
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 61
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 19
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 7
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 5
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 61
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 19
Składniki
Wykonanie tarty: Mało włożyć do mąki i posiekać nożem. Dodać jajko, sól i zagnieść ciasto. Gotowe ciasto włożyć do lodówki na godzinę. Następnie ciasto rozwałkować i wyłożyć nim nasmarowaną masłem formę. Nakłuć widelcem i wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 180 stopni przez 15 minut. Cebulę, pieczarki, paprykę pokroić i podsmażyć na tłuszczu. Następnie wyłożyć na podpieczone ciasto, posypać kukurydzą. Śmietanę zmiksować z jajkami, dodać starty ser, przyprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać łyżką. Zalać tatrę, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec aż jajka się zetną.