Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie, polecam ten przepis.
Wykonanie tarty:
Mało włożyć do mąki i posiekać nożem. Dodać jajko, sól i zagnieść ciasto. Gotowe ciasto włożyć do lodówki na godzinę. Następnie ciasto rozwałkować i wyłożyć nim nasmarowaną masłem formę. Nakłuć widelcem i wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 180 stopni przez 15 minut. Cebulę, pieczarki, paprykę pokroić i podsmażyć na tłuszczu. Następnie wyłożyć na podpieczone ciasto, posypać kukurydzą. Śmietanę zmiksować z jajkami, dodać starty ser, przyprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać łyżką. Zalać tatrę, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec aż jajka się zetną.
Fasolka w sosie pomidorowym z dodatkiem wędliny i kukurydzy to bardzo smaczne...
Odsłon: 271
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 123
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 27319
Danie na ciepłe dni. Ziemniaki okraszone skwarkami z cebulką, podane z chłodn...
Odsłon: 776
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 157
Szybkie i smaczne bułeczki tym razem z rabarbarem.Najlepiej smakują z owocami...
Odsłon: 874
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 123
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 27319
Danie na ciepłe dni. Ziemniaki okraszone skwarkami z cebulką, podane z chłodn...
Odsłon: 776
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 157
Szybkie i smaczne bułeczki tym razem z rabarbarem.Najlepiej smakują z owocami...
Odsłon: 874
Składniki
Wykonanie tarty: Mało włożyć do mąki i posiekać nożem. Dodać jajko, sól i zagnieść ciasto. Gotowe ciasto włożyć do lodówki na godzinę. Następnie ciasto rozwałkować i wyłożyć nim nasmarowaną masłem formę. Nakłuć widelcem i wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 180 stopni przez 15 minut. Cebulę, pieczarki, paprykę pokroić i podsmażyć na tłuszczu. Następnie wyłożyć na podpieczone ciasto, posypać kukurydzą. Śmietanę zmiksować z jajkami, dodać starty ser, przyprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać łyżką. Zalać tatrę, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec aż jajka się zetną.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Rożki z tortilli
Przekąski
Młoda kapusta z pieczarkami
Przekąski
Imprezowe siekacze drobioe
Przekąski
Szaszłyki z faszerowanej papryki
Rożki z tortilli
Rożki z tortilli to świetna propozycja na imprezową przekąskę, ale także zdro...
Odsłon: 255
Młoda kapusta z pieczarkami
Aromatyczna młoda kapusta z dodatkiem pieczarek to doskonała propozycja na le...
Odsłon: 475