Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-03-2015
Szybkie, proste i pyszne danie, idealne na przystawkę, lub mały głód :)
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4099
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416127
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2784
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4099
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416127
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2784
Składniki
Ciasto francuskie wykładamy na papier do pieczenia. Boki zawijamy. Szpinak rozmrażamy, odciskamy wodę. Rozdrobiony wykładamy na ciasto. Pomidory kroimy w plastry, cebulę cienko w koła. Czosnek drobno siekamy. Kolejno układamy: rozdrobniony ser, plastry pomidorów, cebulę,czosnek, posypujemy kaparami. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem Tartę pieczemy ok 30minut, do zarumienienia.