Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-03-2015
Szybkie, proste i pyszne danie, idealne na przystawkę, lub mały głód :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424720
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10611
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336912
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4700
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424720
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10611
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336912
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4700
Składniki
Ciasto francuskie wykładamy na papier do pieczenia. Boki zawijamy. Szpinak rozmrażamy, odciskamy wodę. Rozdrobiony wykładamy na ciasto. Pomidory kroimy w plastry, cebulę cienko w koła. Czosnek drobno siekamy. Kolejno układamy: rozdrobniony ser, plastry pomidorów, cebulę,czosnek, posypujemy kaparami. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem Tartę pieczemy ok 30minut, do zarumienienia.