Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-03-2015
Szybkie, proste i pyszne danie, idealne na przystawkę, lub mały głód :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12272
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1384
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13032
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5193
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12272
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1384
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13032
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5193
Składniki
Ciasto francuskie wykładamy na papier do pieczenia. Boki zawijamy. Szpinak rozmrażamy, odciskamy wodę. Rozdrobiony wykładamy na ciasto. Pomidory kroimy w plastry, cebulę cienko w koła. Czosnek drobno siekamy. Kolejno układamy: rozdrobniony ser, plastry pomidorów, cebulę,czosnek, posypujemy kaparami. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem Tartę pieczemy ok 30minut, do zarumienienia.