Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-03-2015
Szybkie, proste i pyszne danie, idealne na przystawkę, lub mały głód :)
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 362
Leciutka zupa krem. Ma gęstą konsystencję i bardzo słodki smak. Jest to dosyć...
Odsłon: 46
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 362
Leciutka zupa krem. Ma gęstą konsystencję i bardzo słodki smak. Jest to dosyć...
Odsłon: 46
Składniki
Ciasto francuskie wykładamy na papier do pieczenia. Boki zawijamy. Szpinak rozmrażamy, odciskamy wodę. Rozdrobiony wykładamy na ciasto. Pomidory kroimy w plastry, cebulę cienko w koła. Czosnek drobno siekamy. Kolejno układamy: rozdrobniony ser, plastry pomidorów, cebulę,czosnek, posypujemy kaparami. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem Tartę pieczemy ok 30minut, do zarumienienia.