Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-03-2015
Szybkie, proste i pyszne danie, idealne na przystawkę, lub mały głód :)
Polecam.
Odsłon: 68
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 28
Szybkie i łatwe ciasto z mikrofali idealne kiedy masz ochotę na coś słodkiego.
Odsłon: 61676
Polecam.
Odsłon: 74
Polecam.
Odsłon: 68
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 28
Szybkie i łatwe ciasto z mikrofali idealne kiedy masz ochotę na coś słodkiego.
Odsłon: 61676
Polecam.
Odsłon: 74
Składniki
Ciasto francuskie wykładamy na papier do pieczenia. Boki zawijamy. Szpinak rozmrażamy, odciskamy wodę. Rozdrobiony wykładamy na ciasto. Pomidory kroimy w plastry, cebulę cienko w koła. Czosnek drobno siekamy. Kolejno układamy: rozdrobniony ser, plastry pomidorów, cebulę,czosnek, posypujemy kaparami. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem Tartę pieczemy ok 30minut, do zarumienienia.