Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-03-2015
Szybkie, proste i pyszne danie, idealne na przystawkę, lub mały głód :)
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 402
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1786
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 353
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 402
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1786
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 353
Składniki
Ciasto francuskie wykładamy na papier do pieczenia. Boki zawijamy. Szpinak rozmrażamy, odciskamy wodę. Rozdrobiony wykładamy na ciasto. Pomidory kroimy w plastry, cebulę cienko w koła. Czosnek drobno siekamy. Kolejno układamy: rozdrobniony ser, plastry pomidorów, cebulę,czosnek, posypujemy kaparami. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem Tartę pieczemy ok 30minut, do zarumienienia.