Do góry

Przekąski Przepis na:

Tartaletki z pastą jajeczną

Tartaletki z pastą jajeczną

Autor:

Przepisów i artykułów: 208 Ocena: 5029

Dodano:

Odsłon: 4420

Bardzo szybka i smaczna przekąska

Składniki

  • Jajka 5 szt.
  • Szynka ok. 6 plastrów
  • Majonez 3 łyżki (zależy od gęstości pasty)
  • Sól
  • Pieprz czarny mielony
> 6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Tartaletki z pastą jajeczną

Przygotowanie

  1. Jajka oraz szynkę kroimy w bardzo drobną kostkę. Dodajemy do tego majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy, aby składniki się połączyły.

  2. Gotową pastę jajeczną przekładamy do tartaletek (ok. 10). Najlepiej smakują schłodzone.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń