Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini kanapki na chrupiącej bagietce z ricottą, miodem, świeżymi owocami i listkiem mięty. Owoce można dowolnie wymieniać a bagietkę przed podaniem podgrzać w piekarniku, żeby była bardziej chrupiąca.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 239
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4569
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12337
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7004
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 239
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4569
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12337
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7004
Składniki
Bagietki pokroić na około centymetrowej grubości kromeczki. Można podgrzać chwilę w piekarniku przed dekorowaniem, aby były bardziej chrupkie. Następnie posmarować serkiem, polać miodem, posypać cynamonem i udekorować owocami i miętą.