Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini kanapki na chrupiącej bagietce z ricottą, miodem, świeżymi owocami i listkiem mięty. Owoce można dowolnie wymieniać a bagietkę przed podaniem podgrzać w piekarniku, żeby była bardziej chrupiąca.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3110
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 235
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 111
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3110
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 235
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 111
Składniki
Bagietki pokroić na około centymetrowej grubości kromeczki. Można podgrzać chwilę w piekarniku przed dekorowaniem, aby były bardziej chrupkie. Następnie posmarować serkiem, polać miodem, posypać cynamonem i udekorować owocami i miętą.