Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini kanapki na chrupiącej bagietce z ricottą, miodem, świeżymi owocami i listkiem mięty. Owoce można dowolnie wymieniać a bagietkę przed podaniem podgrzać w piekarniku, żeby była bardziej chrupiąca.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44645
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 240
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44645
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 240
Składniki
Bagietki pokroić na około centymetrowej grubości kromeczki. Można podgrzać chwilę w piekarniku przed dekorowaniem, aby były bardziej chrupkie. Następnie posmarować serkiem, polać miodem, posypać cynamonem i udekorować owocami i miętą.