Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 223
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 78
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 111
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 223
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 78
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 111
Składniki
umyte i osuszone mięso posiekac nożem lub jak kto woli zemleć
cebule i korniszony posiekać drobno
mięso wymieszac dokładnie z olejem ,pieprzem i solą (nie duzo)
tak przygotowane mięso ułozyc na talerzu ( 3 porcje ),wokół ułozyc korniszony i cebulę
z cebuli zrobic trzy nenufarki w które włozyc surowe żółtka i ustawic na tatarze
jesli ktos lubi mozna równiez dodac do mięsa musztarde i maggi a takze posiekane marynowane grzyby,ale to juz kazdy sobie doprawia indywidualnie na talerzu,podawać z pieczywem