Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nóż, deska do krojenia.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3852
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414777
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2397
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3852
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414777
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2397
Składniki
Mięso dzielimy na trzy porcje, formujemy w kulkę z zagłębieniem na środku. Ogórki, cebulę i grzybki kroimy w kostkę, razem ze szprotkami układamy wokół mięsa, po między nimi kładziemy po łyżeczce musztardy. W zagłębieniu mięsa umieszczamy żółtko. Całość posypujemy solą i pieprzem. Dobrze jest przed podaniem schłodzić w lodówce.