Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nóż, deska do krojenia.
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 34
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 519
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1175
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 264
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 34
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 519
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1175
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 264
Składniki
Mięso dzielimy na trzy porcje, formujemy w kulkę z zagłębieniem na środku. Ogórki, cebulę i grzybki kroimy w kostkę, razem ze szprotkami układamy wokół mięsa, po między nimi kładziemy po łyżeczce musztardy. W zagłębieniu mięsa umieszczamy żółtko. Całość posypujemy solą i pieprzem. Dobrze jest przed podaniem schłodzić w lodówce.