Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nóż, deska do krojenia.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 972
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1824
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 972
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1824
Składniki
Mięso dzielimy na trzy porcje, formujemy w kulkę z zagłębieniem na środku. Ogórki, cebulę i grzybki kroimy w kostkę, razem ze szprotkami układamy wokół mięsa, po między nimi kładziemy po łyżeczce musztardy. W zagłębieniu mięsa umieszczamy żółtko. Całość posypujemy solą i pieprzem. Dobrze jest przed podaniem schłodzić w lodówce.