Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyznam się szczerze, że do tej pory nie wiedziałam, że surową gęś też można jeść :-) Dla mnie tatar ograniczał się tylko do wołowiny i łososia. Jednak spróbowała i zrobiłam... nie żałuję, bo jak ktoś lubi surowe mięso, to na tatarze z gęsiny się nie zawiedzie. Poniżej przepis na 2-3 porcje.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1142
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4789
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1434
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1142
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4789
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1434
Składniki
Filet umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Mięso można zmielić lub drobno posiekać. Cebulę, pieczarki, kapary i korniszonki drobno pokroić. Dodać ziarna pieprzu i żółtko. Doprawić solą i pieprzem i bardzo dokładnie wymieszać (można to zrobić ręką). Tatar świetnie smakuje z grzankami, ja jednak podałam z podpłomykami i też było pysznie. SMACZNEGO!!!