Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyznam się szczerze, że do tej pory nie wiedziałam, że surową gęś też można jeść :-) Dla mnie tatar ograniczał się tylko do wołowiny i łososia. Jednak spróbowała i zrobiłam... nie żałuję, bo jak ktoś lubi surowe mięso, to na tatarze z gęsiny się nie zawiedzie. Poniżej przepis na 2-3 porcje.
Polecam.
Odsłon: 244
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 345
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 689
Polecam.
Odsłon: 244
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 345
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 689
Składniki
Filet umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Mięso można zmielić lub drobno posiekać. Cebulę, pieczarki, kapary i korniszonki drobno pokroić. Dodać ziarna pieprzu i żółtko. Doprawić solą i pieprzem i bardzo dokładnie wymieszać (można to zrobić ręką). Tatar świetnie smakuje z grzankami, ja jednak podałam z podpłomykami i też było pysznie. SMACZNEGO!!!