Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Choć naturą tataru jest podanie go z żółtkiem, cebulą oraz ogórkiem to tatar z łososia w moim pomyśle idealnie sprawdzi się jako przystawka na przyjęciu urodzinowym czy zbliżającym się sylwestrowym.
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 93
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 94
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 138
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 93
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 94
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 138
Składniki
Filet z łososia rozdrobniłem trochę nożem a następnie zmieliłem używając robota. Do zmielonego mięsa dodaję majonez, musztardę i wodę, mieszam i doprawiam solą i pieprzem. Dużego ogórka przecinam na pół i obieraczką do warzyw ścinam go cienkie paski (bez części pestkowej). Paski ogórka zwijam w rożki i faszeruję je tatarem. Galeria zdjęć z etapami przygotowania do zobaczenia na : http://mechanikwkuchni.blogspot.com/2014/11/tatar-z-ososia.html