Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar to przystawka, którą jedni kochają inni są jego zdecydowanymi przeciwniki, Może w takim razie przekonam tych drugich, że tatar, który proponuję, z surowego łososia, jest naprawdę bardzo smaczny.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 800
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8155
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13030
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 368
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 127
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2235
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 800
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8155
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13030
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 368
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 127
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2235
Składniki
Łososia kroimy w kostkę i siekamy na drobno kawałki. Wyciskamy sok z cytryny i mieszamy. Cebulkę i ogórek kroimy w drobną kostkę i też jeszcze dodatkowo siekamy. Wszystko dodajemy do łososia. Mieszamy wszystko doprawiamy solą i pieprzem do smaku. To jest wersja łączenia składników. Można przygotować wszystko i ułożyć obok na talerzu. Tatar gotowy.