Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla miłośników świeżej surowej ryby. Tatar z łososia z kaparami, marynowanym zielonym pieprzem i szalotką, skropiony limonką jest idealny jako przystawka na imprezę, ale równie dobrze sprawdzi się na uroczystej kolacji. Zawsze jest okazja, żeby spróbować takiego dania. Białe wytrawne wino i skropione oliwą grzanki z bagietki dopełnią całości.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 346
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14867
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1776
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17285
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 346
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14867
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1776
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17285
Składniki
Rybę umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, drobno posiekać i przełożyć do miski. Cebulę drobno pokroić, koperek posiekać, kapary pokroić na ćwiartki. Wszystko przełożyć do miski z łososiem, dodać ziarna pieprzu, skropić sokiem z limonki, doprawić solą i pieprzem mielonym i dokładnie wymieszać. Tatar odstawić do lodówki na ok. godzinę. SMACZNEGO!!!