Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla miłośników świeżej surowej ryby. Tatar z łososia z kaparami, marynowanym zielonym pieprzem i szalotką, skropiony limonką jest idealny jako przystawka na imprezę, ale równie dobrze sprawdzi się na uroczystej kolacji. Zawsze jest okazja, żeby spróbować takiego dania. Białe wytrawne wino i skropione oliwą grzanki z bagietki dopełnią całości.
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 387
Kotka kokosowa to jedne z tych ciasto które pojawią się u mnie na stole świąt...
Odsłon: 107
Mega orzechowy tort. To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest...
Odsłon: 87
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 387
Kotka kokosowa to jedne z tych ciasto które pojawią się u mnie na stole świąt...
Odsłon: 107
Mega orzechowy tort. To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest...
Odsłon: 87
Składniki
Rybę umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, drobno posiekać i przełożyć do miski. Cebulę drobno pokroić, koperek posiekać, kapary pokroić na ćwiartki. Wszystko przełożyć do miski z łososiem, dodać ziarna pieprzu, skropić sokiem z limonki, doprawić solą i pieprzem mielonym i dokładnie wymieszać. Tatar odstawić do lodówki na ok. godzinę. SMACZNEGO!!!