Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla miłośników świeżej surowej ryby. Tatar z łososia z kaparami, marynowanym zielonym pieprzem i szalotką, skropiony limonką jest idealny jako przystawka na imprezę, ale równie dobrze sprawdzi się na uroczystej kolacji. Zawsze jest okazja, żeby spróbować takiego dania. Białe wytrawne wino i skropione oliwą grzanki z bagietki dopełnią całości.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 357
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1767
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 347
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 357
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1767
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 347
Składniki
Rybę umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, drobno posiekać i przełożyć do miski. Cebulę drobno pokroić, koperek posiekać, kapary pokroić na ćwiartki. Wszystko przełożyć do miski z łososiem, dodać ziarna pieprzu, skropić sokiem z limonki, doprawić solą i pieprzem mielonym i dokładnie wymieszać. Tatar odstawić do lodówki na ok. godzinę. SMACZNEGO!!!