Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla miłośników świeżej surowej ryby. Tatar z łososia z kaparami, marynowanym zielonym pieprzem i szalotką, skropiony limonką jest idealny jako przystawka na imprezę, ale równie dobrze sprawdzi się na uroczystej kolacji. Zawsze jest okazja, żeby spróbować takiego dania. Białe wytrawne wino i skropione oliwą grzanki z bagietki dopełnią całości.
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 706
Kurczak puszy i chrupiący, ryż świeży i pachnący, a warzywa to mistrzostwo św...
Odsłon: 82
Skrzydełka Buffalo Wings to danie z kuchni amerykańskiej czyli smażone skrzyd...
Odsłon: 6652
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 138
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 706
Kurczak puszy i chrupiący, ryż świeży i pachnący, a warzywa to mistrzostwo św...
Odsłon: 82
Skrzydełka Buffalo Wings to danie z kuchni amerykańskiej czyli smażone skrzyd...
Odsłon: 6652
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 138
Składniki
Rybę umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, drobno posiekać i przełożyć do miski. Cebulę drobno pokroić, koperek posiekać, kapary pokroić na ćwiartki. Wszystko przełożyć do miski z łososiem, dodać ziarna pieprzu, skropić sokiem z limonki, doprawić solą i pieprzem mielonym i dokładnie wymieszać. Tatar odstawić do lodówki na ok. godzinę. SMACZNEGO!!!