Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na specjalne okazje i nie tylko :-)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Składniki
1. Łososia drobno posiekaj. 2. Dodaj pozostałe składniki. 3. Dopraw pieprzem czarnym świeżo mielonym i sokiem z cytryny. 4. Całość dobrze wymieszaj. 5. Odstaw do lodówki na około 60 minut lub dłużej. 6. Podawaj na liściach rukoli. Udekoruj owocem kaparu, czarnym sezamem i plasterkiem cytryny. 7. Smacznego :-)