Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na specjalne okazje i nie tylko :-)
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 688
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 688
Składniki
1. Łososia drobno posiekaj. 2. Dodaj pozostałe składniki. 3. Dopraw pieprzem czarnym świeżo mielonym i sokiem z cytryny. 4. Całość dobrze wymieszaj. 5. Odstaw do lodówki na około 60 minut lub dłużej. 6. Podawaj na liściach rukoli. Udekoruj owocem kaparu, czarnym sezamem i plasterkiem cytryny. 7. Smacznego :-)