Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na specjalne okazje i nie tylko :-)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1219
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5742
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8797
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18334
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1219
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5742
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8797
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18334
Składniki
1. Łososia drobno posiekaj. 2. Dodaj pozostałe składniki. 3. Dopraw pieprzem czarnym świeżo mielonym i sokiem z cytryny. 4. Całość dobrze wymieszaj. 5. Odstaw do lodówki na około 60 minut lub dłużej. 6. Podawaj na liściach rukoli. Udekoruj owocem kaparu, czarnym sezamem i plasterkiem cytryny. 7. Smacznego :-)