Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar z łososia to świetna alternatywa dla miłośników mięsnego tatara. Mieszanka przypraw i świeża ryba sprawiają, że spełnią się wszystkie twoje kulinarne oczekiwania.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 766
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12593
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 766
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12593
Składniki
Łososia oddziel od skóry, szarpiąc rybę nożem lub widelcem, aby uzyskać niewielkie kawałki. Możesz również łososia drobno posiekać.
Do przygotowanej ryby dodaj pokrojoną cebulkę i posiekany koperek.
Dodaj oliwę. Przypraw solą i pieprzem oraz odrobiną sosu sojowego, który nie może dominować w potrawie.