Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar z łososia to świetna alternatywa dla miłośników mięsnego tatara. Mieszanka przypraw i świeża ryba sprawiają, że spełnią się wszystkie twoje kulinarne oczekiwania.
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21250
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25357
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 114
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21250
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25357
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 114
Składniki
Łososia oddziel od skóry, szarpiąc rybę nożem lub widelcem, aby uzyskać niewielkie kawałki. Możesz również łososia drobno posiekać.
Do przygotowanej ryby dodaj pokrojoną cebulkę i posiekany koperek.
Dodaj oliwę. Przypraw solą i pieprzem oraz odrobiną sosu sojowego, który nie może dominować w potrawie.