Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie wędzonego na zimno łososia z awokado podkręcone kaparami i ogórkiem kiszonym sprawdziło się. Smacznie.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 91
Polecam.
Odsłon: 804
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 136
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 204
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 91
Polecam.
Odsłon: 804
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 136
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 204
Składniki
Łososia i ogórka pokroiłem w kostkę. Kapary posiekałem na cząstki. Koperek opłukałem, osuszyłem, drobno posiekałem. Awokado obrałem, pokroiłem w kostkę, skropiłem sokiem z cytryny. Przygotowałem sos vinaigrette. Wszystkie składniki połączyłem, doprawiłem szczyptą soli, pieprzem, dodałem łyżkę śmietany, bardzo delikatnie wymieszałem. Tak przygotowanym tatarem napełniłem obręcze ułożone na półmisku. Po usunięciu ich udekorowałem tatara częścią pokrojonego awokado.