Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie wędzonego na zimno łososia z awokado podkręcone kaparami i ogórkiem kiszonym sprawdziło się. Smacznie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2407
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421595
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2114
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2407
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421595
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2114
Składniki
Łososia i ogórka pokroiłem w kostkę. Kapary posiekałem na cząstki. Koperek opłukałem, osuszyłem, drobno posiekałem. Awokado obrałem, pokroiłem w kostkę, skropiłem sokiem z cytryny. Przygotowałem sos vinaigrette. Wszystkie składniki połączyłem, doprawiłem szczyptą soli, pieprzem, dodałem łyżkę śmietany, bardzo delikatnie wymieszałem. Tak przygotowanym tatarem napełniłem obręcze ułożone na półmisku. Po usunięciu ich udekorowałem tatara częścią pokrojonego awokado.