Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie wędzonego na zimno łososia z awokado podkręcone kaparami i ogórkiem kiszonym sprawdziło się. Smacznie.
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 150
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 75
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 755
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 371
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 150
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 75
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 755
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 371
Składniki
Łososia i ogórka pokroiłem w kostkę. Kapary posiekałem na cząstki. Koperek opłukałem, osuszyłem, drobno posiekałem. Awokado obrałem, pokroiłem w kostkę, skropiłem sokiem z cytryny. Przygotowałem sos vinaigrette. Wszystkie składniki połączyłem, doprawiłem szczyptą soli, pieprzem, dodałem łyżkę śmietany, bardzo delikatnie wymieszałem. Tak przygotowanym tatarem napełniłem obręcze ułożone na półmisku. Po usunięciu ich udekorowałem tatara częścią pokrojonego awokado.