Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie wędzonego na zimno łososia z awokado podkręcone kaparami i ogórkiem kiszonym sprawdziło się. Smacznie.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1247
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 210
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4003
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 971
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1247
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 210
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4003
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 971
Składniki
Łososia i ogórka pokroiłem w kostkę. Kapary posiekałem na cząstki. Koperek opłukałem, osuszyłem, drobno posiekałem. Awokado obrałem, pokroiłem w kostkę, skropiłem sokiem z cytryny. Przygotowałem sos vinaigrette. Wszystkie składniki połączyłem, doprawiłem szczyptą soli, pieprzem, dodałem łyżkę śmietany, bardzo delikatnie wymieszałem. Tak przygotowanym tatarem napełniłem obręcze ułożone na półmisku. Po usunięciu ich udekorowałem tatara częścią pokrojonego awokado.