Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli masz śledzie i brak pomysłu a goście w drodze to idealnym pomysłem będzie tatar ze śledzia bo jest szybki w przygotowaniu a smak i podanie zachwycą gości.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 454
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1133
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5842
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1145
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1216
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 454
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1133
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5842
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1145
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1216
Składniki
Wymoczone filety oraz cebulkę kroimy w drobną kosteczkę, przyprawiamy pieprzem i mieszamy ze sobą. Pieczarki i ogórki również kroimy w kosteczkę lecz nie mieszamy ich ze sobą to elementy warstw. Bierzemy foremkę do przystawek i układamy w niej kolejno warstwy pieczarek, ogórków i śledzia przewracamy na przygotowany talerzyk i posypujemy odrobiną świeżo mielonego pieprzu oraz natką cebulki. Można podawać od razu lecz lepiej jeśli pozwolimy pieprzu ziołowemu oddać nieco aromatu.