Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka na Święta i na Sylwestra
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1098
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5805
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1196
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1098
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5805
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1196
Składniki
Śledzie odmoczyłam przez noc w wodzie. Następnego dnia przełożyłam je cebulą posypałam pieprzem i zalałam olejem. https://smaker.pl/przepis-sledzie-w-czerwonej-cebuli,168557,fafiatko.html Wieczorem zaczęłam przygotowywać tatara. Pokroiłam ogórki, jabłko, paprykę marynowaną, jajo i cebulę i śledzie w drobną kostkę. Dodałam pieprz, musztardę i majonez. Zostawiłam na chwilę aby się przegryzło.
Wycięłam okrągłe "spodki" z czerwonych papryk i na nich ułożyłam porcje tatara ze śledzia. Przekąska jest lekka i wyrazista w smaku, dodatek warzyw świetnie komponuje się ze śledziami. Smacznego :)