Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na wigilijny stół -tatar ze śledzia z marynowanymi grzybkami
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Płaty śledziowe pokroić w drobną kosteczkę podobnej wielkości, cebulkę posiekać. Umieścić w misce, dodać pietruszkę i szczypiorek Składniki sosu wymieszać, polać sosem sałatkę, wymieszać i odstawić do lodówki na minimum godzinę. Podawać ułożone w indywidualne porcje ( ja nakładałam za pomocą łyżki do lodów, można też użyć małej filiżanki)