Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na wigilijny stół -tatar ze śledzia z marynowanymi grzybkami
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3011
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2737
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3358
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3011
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2737
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3358
Składniki
Płaty śledziowe pokroić w drobną kosteczkę podobnej wielkości, cebulkę posiekać. Umieścić w misce, dodać pietruszkę i szczypiorek Składniki sosu wymieszać, polać sosem sałatkę, wymieszać i odstawić do lodówki na minimum godzinę. Podawać ułożone w indywidualne porcje ( ja nakładałam za pomocą łyżki do lodów, można też użyć małej filiżanki)