Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na imprezę.
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1156
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 131
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10636
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1156
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 131
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10636
Składniki
Wykonanie: Musztardę przełożyć do miski, dodać żółtka i dodając kropelkami oliwę ucierając w jedną stronę do powstania majonezowej emulsji. Śledzie opłukać, dokładnie osuszyć na ręczniku papierowym, pokroić w drobną kostkę, dodać do majonezu. Następnie dodać drobno posiekaną cebulę i ogórki. Wymieszać, przyprawić pieprzem do smaku. Na półmisek wylać sok z cytryny, wyporcjować łyżką tatara, schłodzić w lodówce i podawać z pieczywem.