Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na imprezę.
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2394
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3557
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4381
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74558
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2394
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3557
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4381
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74558
Składniki
Wykonanie: Musztardę przełożyć do miski, dodać żółtka i dodając kropelkami oliwę ucierając w jedną stronę do powstania majonezowej emulsji. Śledzie opłukać, dokładnie osuszyć na ręczniku papierowym, pokroić w drobną kostkę, dodać do majonezu. Następnie dodać drobno posiekaną cebulę i ogórki. Wymieszać, przyprawić pieprzem do smaku. Na półmisek wylać sok z cytryny, wyporcjować łyżką tatara, schłodzić w lodówce i podawać z pieczywem.