Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przystawka, idealna na imprezę.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Składniki
Filety śledziowe osuszamy ręcznikiem papierowym z nadmiaru oleju, kroimy w drobną kosteczkę i przekładamy do miski.
Do pokrojonego śledzia dodajemy musztardę francuską, przecier pomidorowy, szczyptę ostrej papryki i dokładnie mieszamy.
Dokładamy drobno pokrojone ogórki, obie cebule, koperek – całość doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.
Dobrze mieszamy i wykładamy na talerze (najlepiej przy pomocy pierścienia kucharskiego do formowania potraw).
Na końcu dekorujemy świeżym koperkiem.