Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przystawka, idealna na imprezę.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4890
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13429
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3212
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 985
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4890
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13429
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3212
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 985
Składniki
Filety śledziowe osuszamy ręcznikiem papierowym z nadmiaru oleju, kroimy w drobną kosteczkę i przekładamy do miski.
Do pokrojonego śledzia dodajemy musztardę francuską, przecier pomidorowy, szczyptę ostrej papryki i dokładnie mieszamy.
Dokładamy drobno pokrojone ogórki, obie cebule, koperek – całość doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.
Dobrze mieszamy i wykładamy na talerze (najlepiej przy pomocy pierścienia kucharskiego do formowania potraw).
Na końcu dekorujemy świeżym koperkiem.