Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przystawka, idealna na imprezę.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Filety śledziowe osuszamy ręcznikiem papierowym z nadmiaru oleju, kroimy w drobną kosteczkę i przekładamy do miski.
Do pokrojonego śledzia dodajemy musztardę francuską, przecier pomidorowy, szczyptę ostrej papryki i dokładnie mieszamy.
Dokładamy drobno pokrojone ogórki, obie cebule, koperek – całość doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.
Dobrze mieszamy i wykładamy na talerze (najlepiej przy pomocy pierścienia kucharskiego do formowania potraw).
Na końcu dekorujemy świeżym koperkiem.