Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przystawka, idealna na imprezę.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 118
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 577
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 118
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 577
Składniki
Filety śledziowe osuszamy ręcznikiem papierowym z nadmiaru oleju, kroimy w drobną kosteczkę i przekładamy do miski.
Do pokrojonego śledzia dodajemy musztardę francuską, przecier pomidorowy, szczyptę ostrej papryki i dokładnie mieszamy.
Dokładamy drobno pokrojone ogórki, obie cebule, koperek – całość doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.
Dobrze mieszamy i wykładamy na talerze (najlepiej przy pomocy pierścienia kucharskiego do formowania potraw).
Na końcu dekorujemy świeżym koperkiem.