Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 431
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 431
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
owoce z puszki osączyć z zalewy,truskawki opłukać owoce pokroić drobno odłożyć każde osobno mleko rozlać do 3 szklanek,po 1/2 szklanki dno tortownicy wyłożyć biszkoptami(ale nie koniecznie) galaretkę i płaską łyżeczkę żelatyny rozmieszać w szklance gorącej wody,kiedy ostygnie wlać mleko i wymieszać włożyć jedne z owoców wymieszać wlać do tortownicy wstawić na 15 minut do lodówki z pozostałymi galaretkami zrobić tak samo,wierzch udekorować