Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15992
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5038
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15992
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5038
Składniki
owoce z puszki osączyć z zalewy,truskawki opłukać owoce pokroić drobno odłożyć każde osobno mleko rozlać do 3 szklanek,po 1/2 szklanki dno tortownicy wyłożyć biszkoptami(ale nie koniecznie) galaretkę i płaską łyżeczkę żelatyny rozmieszać w szklance gorącej wody,kiedy ostygnie wlać mleko i wymieszać włożyć jedne z owoców wymieszać wlać do tortownicy wstawić na 15 minut do lodówki z pozostałymi galaretkami zrobić tak samo,wierzch udekorować