Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała, szybka i zdrowa przekąska.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2285
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4861
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 97
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2285
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4861
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 97
Składniki
Wykonanie: Tortillę posmarować humusem, posypać sałatą ( najlepiej użyć mix sałat z marchewką). Następnie ułożyć cienko pokrojoną w plasterki rzodkiewkę i cienkie paski papryki. Jeden brzeg tortilli zostawić wolny na około 3 cm bo wtedy jak zwiniemy lepiej się sklei. Gotową tortillę pokroić na 2 cm kawałki i podawać na zimno jako przekąskę.