Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna tortille z nadzieniem z zielonych warzyw , zielonego pesto i papryki, doskonała na przekąskę, śniadanie,kolacje lub do zabrania do pracy.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Składniki
Placek tortilli posmaruj łyżką zielonego pesto, połóż małą garść rukoli, poszarpany liść sałaty lodowej, plasterki zielonego ogórka i paski papryki.
Tortille zwiń w rulon i podgrzej na małym ogniu na suchej patelni.
Tortille podawaj na ciepło lub pokrój na małe kawałki zepnij wykałaczką i podawaj jako przystawkę na różne okazje i przyjęcia.