Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna tortille z nadzieniem z zielonych warzyw , zielonego pesto i papryki, doskonała na przekąskę, śniadanie,kolacje lub do zabrania do pracy.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37356
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37356
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
Placek tortilli posmaruj łyżką zielonego pesto, połóż małą garść rukoli, poszarpany liść sałaty lodowej, plasterki zielonego ogórka i paski papryki.
Tortille zwiń w rulon i podgrzej na małym ogniu na suchej patelni.
Tortille podawaj na ciepło lub pokrój na małe kawałki zepnij wykałaczką i podawaj jako przystawkę na różne okazje i przyjęcia.