Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna tortille z nadzieniem z zielonych warzyw , zielonego pesto i papryki, doskonała na przekąskę, śniadanie,kolacje lub do zabrania do pracy.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 779
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12607
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 779
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12607
Składniki
Placek tortilli posmaruj łyżką zielonego pesto, połóż małą garść rukoli, poszarpany liść sałaty lodowej, plasterki zielonego ogórka i paski papryki.
Tortille zwiń w rulon i podgrzej na małym ogniu na suchej patelni.
Tortille podawaj na ciepło lub pokrój na małe kawałki zepnij wykałaczką i podawaj jako przystawkę na różne okazje i przyjęcia.