Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na wieczór lub spotkanie ze znajomymi.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Tortille podgrzać po minucie z każdej strony na patelni. Odłożyć na talerz do ostudzenia, przykryć wilgotną ściereczką aby nie wyschły. Po ostudzeniu na każdą tortillę rozsmarować serek chrzanowy, ułożyć sałatę, szynkę i plastry ogórka. Zwinąć w rulon. Pokroić w 3-centymetrowe kawałki. Podawać od razu lub po schłodzeniu ok. 1 godziny w lodówce. Smacznego!!!