Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na wieczór lub spotkanie ze znajomymi.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1579
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 396
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1579
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 396
Składniki
Tortille podgrzać po minucie z każdej strony na patelni. Odłożyć na talerz do ostudzenia, przykryć wilgotną ściereczką aby nie wyschły. Po ostudzeniu na każdą tortillę rozsmarować serek chrzanowy, ułożyć sałatę, szynkę i plastry ogórka. Zwinąć w rulon. Pokroić w 3-centymetrowe kawałki. Podawać od razu lub po schłodzeniu ok. 1 godziny w lodówce. Smacznego!!!